We schrijven 23 Augustus 2020

 

De dag van de ooit in Juni uitgestelde Handicart wedstrijd brak aan, slecht weer was voorspeld, een laag aantal deelnemers (in de weken voor de aanvang), en dat gaf wat stress bij mij maar dat is allemaal piekfijn in orde gekomen.

Hulde aan de deelneemsters en deelnemers voor hun opkomst en uitgaven en hun spel op deze dag. Wat een mooie dag met een top opbrengst en na afloop van de wedstrijd een overheerlijke barbecue (Top gedaan Karin en Martine).

 

12.00 uur verzamelen voor een kopje en wat lekkers ook al van Martine & Karin.

Na de hectiek van het starten kwam voor mij ± 3½ uur even rust, tijd om een fotootje maken voordat de meute terug zou komen in het clubhuis.

Toen deze terug kwam werd het weer reuze gezellig in het clubhuis, prijsuitreiking, loterij met scorekaarten als lot getrokken door de (lot)winnaar daarvoor en een hele berg met prijzen aangeleverd door de plaatselijke middenstand, waar ik nooit tevergeefs een beroep op doe en meespelende clubleden die ook nog ballen, petjes, pitchfork's aanleverden en ook de golfshop liet zich zien, de dins-donderdagcommissies en ik weet niet meer wie en wat nog meer.

 

De uitslag:

Bij de dames;                                             Bij de Heren;

1e Emmy Smidts               41 Punten.            1e Ton Kenter                 39 punten

2e Liesbeth Huijsman     39 Punten.            2e Frans Valkenberg    37 punten

3e Simone Snijder            38 punten.           3e Fritz Kehrer               36 punten

(over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd)

 

De BBQ viel bij een ieder in de smaak, Karin & Arnold roken daarna bijna naar gerookte paling, maar het eten was mede daardoor goed geregeld.

Nog een paar items voor de veiling en toen de telcommissie klaar was met rekenen stond er  €1071,50 op de teller.

Een dame kwam naar de teltafel met de vraag hoeveel heb je nog nodig om er een rond bedrag van te maken. Ik heb nog € 30.- nodig voor een rond bedrag en die €uro's waren er zomaar,  ook daarvoor heel veel dank.

Nog een paar biertjes en of wijntjes cq frisjes toe, toen was de dag zomaar om.

Met als geweldig eindresultaat voor de Handicarts stichting € 1101.50                                                                           

Mijn grote dank gaat uit naar Kavel II eten en drinken en al hun personeel, en de hulp van Margriet, Wil, Rinie en last but not least Arnold.

Jaap Muts

 

Hier onder vind U de link  waar de foto's staan.