DSC 0167Rydercup 30 September 2015.
Al weken is de dinsdag commissie bezig om spelers te benaderen met de vraag of zij mee willen doen aan de Rydercup 2015, die ieder jaar wordt gespeeld aan het einde van het seizoen.


Aan deze vraag hebben 40 spelers gehoor gegeven en op deze dinsdag om 08.00 uur verzamelen zij zich met een kopje koffie en een cupcake in het clubhuis. Ook de indeling van de teams is al geruime tijd bekend dus de spanning stijgt. De eerste flight start om 09.00 uur in een vierbal voor negen holes.

Na deze negen holes wacht de spelers een geweldige lunch die door Harry en zijn team is klaar gezet en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Europa maakt na de vierbal negen holes wedstrijd met 10 flights weinig kans ( 8 – 1 voor Amerika) , zo te zien.

Na de 18 holes matchplay wedstrijd is de spanning van winnen toch voelbaar bij het Amerika team en loopt Europa gestaag in maar helaas voor Europa komen zij 1 wedstrijd punt tekort voor de overwinning en heeft Amerika voor, volgens mij, voor het 2e jaar in successie de wedstrijd gewonnen.

 

Na dit alles stond er ook nog een geweldig buffet klaar. De wedstrijd commissie heeft weer voor een vlekkeloos verlopen dag gezorgd waarvoor namens alle spelers DANK.

Op de foto’s staan enkele plaatjes van het buffet en de prijswinnaars van het zomerseizoen. Fred Buiten is dit jaar tot winnaar uitgeroepen van de dinsdag competitie en mag zijn auto nu naast de locker ingang plaatsen op dinsdag morgen.