nieuwe leden collage12Zondag 29 januari 2017 was er weer de inmiddels traditionele nieuwe ledendag.
Zo’n 30 nieuwe leden kwamen bij elkaar om kennis met elkaar en andere leden te maken en samen een ronde te spelen. Er waren prijzen voor de 1e, 2e en 3e plaats, (veel) birdies, de neary en een aanmoedigingsprijs.
Ook voor de best gemaakte 3 spelregelvragen was een prijs beschikbaar. Het verzoek om een limerick te schrijven werd door de deelnemers enthousiast gehonoreerd.

Al met al weer een geslaagde dag en we hopen de nieuwe leden vaak op de baan en bij de diverse activiteiten van de vereniging te treffen.

De 1e prijs is gewonnen door John Bosma (gefeliciteerd!) die het onderstaande verslag heeft geschreven.

 

Zondag 29 januari hebben wij, als nieuwe leden, een kennismakingsdag gehad bij Golfclub Beemster.
Bij binnenkomst werden we getrakteerd op koffie met gebak en werden we welkom geheten. Na korte uitleg over de vereniging gingen we de baan in waarbij bij iedere flight een oudgediende meeliep voor de nodige tips en instructies.


Het weer was redelijk, gelukkig droog, en de frisse wind hield ons zeker wel wakker. De start van de golfronde gebeurde door shot-gun, allen verdeeld over 9 holes, gelijk starten dus. We speelden op wintergreens en de baan lag er verder prima bij.
Bij terugkomst in het clubhuis kregen we wat warms te drinken aangeboden en dat was door de frisse wind een welkome versnapering.


Vervolgens kregen we van verschillende leden nog uitleg over de diverse mogelijkheden binnen de club, waar we als leden aan mee kunnen doen en over de goede lesmogelijkheden op de baan.


Onder het genot van wat drinken en een hapje werd de prijsuitreiking gedaan en niet veel later gingen we huiswaarts met een voldaan gevoel.
Hierbij dan ook dank aan de organisatie en het personeel van het restaurant die hier een mooie bijdrage aan hebben geleverd.
John Bosma