valentijnsdag14

Door de dinsdag- en donderdagcommissie is op dinsdag 14 februari een VALENTIJNSDAG wedstrijd georganiseerd. De wedstrijd wordt gebruikelijk op dinsdag gespeeld over 18 holes, maar in overleg met de exploitant werd deze verkort naar 9 holes. De reden hiervoor was dat de baan niet bespeelbaar was. Dit door hevige sneeuwval in het weekend van 11 / 12 februari en daarbij de lichte tot matige vorst in de nachten daarna.


De entree en het restaurant was door de commissie voorzien van versierselen die horen bij het thema van deze dag en aan de deelnemers werd verzocht om “ iets roods “aan te trekken om nog meer het thema naar voren te laten komen: VALENTIJNSDAG.


De lokale krant “ Het Gezinsblad “ was uitgenodigd met het doel om de activiteiten van Kavel II en de Golfvereniging wat meer bekendheid te geven. Deze ochtend schoven aan: Kelly van Roosmaelen en Han Giskes. Het feit dat de deelnemers aan deze activiteiten van de club voornamelijk senioren zijn was voor hen een reden om hiervan verslag te doen. De medewerkers van het gezinsblad gaven aan verrast te zijn door de grote opkomst!


Na een korte introductie en uitleg van de regels voor deze wedstrijd is een groepsfoto gemaakt, ook zijn er enkele leden geïnterviewd. Het artikel zal geplaatst worden in de editie van komende week woensdag 22 februari.
Dan de wedstrijd die zoals aangegeven door de medewerking van de exploitant gelukkig gelopen kon worden. Onder een blauwe hemel en stralende zon, temperatuur van rond de zes graden werd er gestart. Wat gelijk een ouderwets probleem opleverde, je zag totaal niet waar je balletje heen ging, heerlijk die laagstaande zon. Maar dit was niet het enige waar de deelnemers moeite mee hadden. De sneeuwlaag was op diverse plekken dik genoeg om een balletje te parkeren en te verstoppen. Bij het putten was er geen sprake van uitlijnen en scoren en ook hier waren door de bevroren bovengrond en sneeuw de meest vreemde capriolen van het balletje te bewonderen.


Maar de omstandigheden waren geen aanleiding om te klagen over de scores. Integendeel iedereen genoot zichtbaar van de wintersportcondities. Na afloop van de wedstrijd zijn er diverse prijsjes verloot onder de deelnemers.
De commissies spreken hun dank uit aan de exploitant en de medewerkers van het restaurant en niet in de laatste plaats ook aan de trouwe deelnemers (ca. 35 mannen/vrouwen) die het mogelijk hebben gemaakt om van een geslaagde dag te spreken.

valentijsdag2