IMG 0419Op woensdag 22 maart jl. organiseerde Golfshop Kavel II voor de 2e keer een modeshow. Tijdens de modeshow werd de nieuwe voorjaarscollectie gepresenteerd. Een groep van circa 30 zeer enthousiaste deelnemers begonnen met een uitgebreide lunch en aansluitend volgde de modeshow.

Vorig jaar is de golfshop gestart met de modeshow en dat was een groot succes. Dus een vervolg kon niet uitblijven, aldus Sharon Schoof, organisator van de modeshow.

Diverse merken lieten hun nieuwste collectie kleding zien, gepresenteerd door o.a. modellen (leden!) van Golfclub Kavel II. Nieuw dit jaar was dat er ook mannenkleding werd gepresenteerd. Dit werd erg goed ontvangen. Wij merken dat de vrouwen het leuk vinden om een hip golfsetje voor de man uit te zoeken, zegt Sharon Schoof, vandaar de toevoeging. Net als bij de reguliere mode, zien we dit jaar veel meer prints en felle kleuren op de golfbaan. Het kleurt de golfbaan en dat is zeker leuk. Zeker als je bij ons op het terras van Kavel II uitkijkt over de golfbaan, dan zie je leuke, felle en vrolijke kleuren in de outfits.

Naast kleding hadden we dit jaar een standje waar schoenenfabrikant Ecco stond. Zij konden iedere golfer “fitten” zodat een ieder de meest geschikte schoen aan de voet krijgt. We zien een hele grote verandering plaats vinden in golfschoenenland. Tegenwoordig zien we veel meer lichtere schoenen, verschillende voetbedden en veel verschillende kleuren en samenstellingen. Ook de “vaste spikes” zien we nog meer terrein winnen t.o.v. de traditionele “verwisselbare spikes”.

Na de modeshow kregen de deelnemers weer een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Deze goodiebag is mogelijk gemaakt door de Kavel II Golfshop en de vele sponsoren.

 

170322 1438 ERU9579