GroepsfotoSinds vorig jaar wordt de Koningswedstrijd gehouden op de verjaardag van de Koning en dat blijkt een schot in de roos.
De wedstrijd was vol met 48 deelnemers en er waren zelfs meer inschrijvingen dan plaatsen.
Omdat ons koningskoppel ook als duo opereert kon als duo worden ingeschreven waar veel gebruik van werd gemaakt. Aan de oproep om in een oranje outfit te verschijnen was gehoor gegeven en te zien was dat er veel creativiteit en huisvlijt onder de leden aanwezig is!


Na het lopen van de ronde werd er een toast op de Koning uitgebracht met oranjebitter van Harry. Daarna volgde de prijsuitreiking. De eerste prijs werd gewonnen door Saskia en Arnold van der Ven.


De jury vond de creaties van Lida Aardenburg en Rinie Scheele de mooiste en zij werden beloond met headcovers van Maxima en Willem-Alexander (gemaakt door Marian Kout).


Na de prijsuitreiking werden we verrast met heerlijke Hollandse hapjes, (haring, bitterbal, balletje gehakt en patatjes) verzorgd door Harry en zijn team en onder het genot van een drankje werd er nog gezellig nagepraat.
De commissie (Anja, René en Wim) had er voor gezorgd dat iedereen bij het huiswaarts gaan een leuk ingepakte attentie kreeg waar vooral Anja veel tijd aan heeft besteed. Dit werd door de deelnemers erg op prijs gesteld!


Onderstaand het verslag van het winnende koppel Saskia en Arnold van der Ven:


Twee weken terug hadden Arnold en ik ons ingeschreven voor de Koningsdagwedstrijd.
Ik vroeg van de week aan Arnold hebben wij eigenlijk nog wel iets oranje in de kast hangen. Het is alweer jaren terug dat we naar Amsterdam gingen en laten we eerlijk zijn met het Nederlands elftal gaat het ook niet super op dit moment. Dan toch maar het internet op om een leuk hoedje, bontje en vlaggetjes te scoren.
Wat super dat iedereen er zoveel werk van gemaakt had en leuk gekleed de baan in ging.
Het was voor ons de eerste keer dat wij als duo aan een Texas Scramble meededen. Ja, en hoe gaan wij dat doen en ook nog bij René en Wim ingedeeld, die zijn hartstikke goed joh en ook nog van de organisatie! De ontspannen sfeer in onze flight heeft zeker bijgedragen aan ons spel en misschien noemen ze dit ook wel beginnersgeluk. Waar ik niet lekker ging loste Arnold het op en andersom. Als een echt team vulden we elkaar goed aan.
Heerlijk gespeeld en een mooie score wat ons uiteindelijk ook nog de winst opleverde, hoe leuk is dat.
Na de wedstrijd werd onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes van Harry de mooie dag afgesloten.
Bedankt medegolfers voor de gezellige dag!