AHZoals u in de nieuwsbrief al hebt kunnen lezen is Albert Heijn m.i.v. 4 september een spaaractie gestart.
Tijdens deze actie kunnen er sportzegels worden gespaard bij AH.
Met een volle kaart kun je kennismaken met tal van sportclubs in de buurt.
Kavel II geeft golfers en niet-golfers de mogelijkheid om kennis te maken met de golfclub en golfschool.

 

Niet golfers zijn van harte welkom (met een volle spaartkaart) om deel te nemen aan een van de gratis kennismakingslessen bij Kavel II Golfschool.

 

Golfclub Kavel II geeft golfers met minimaal HCP 54 (en met een volle spaarkaart) de mogelijkheid om kennis te maken met onze golfclub.
Deze golfers kunnen als gast meedoen met de ZaMiKo (Zaterdag Middag Kort) en na afloop daarvan met de WiCo (wintercompetitie).


Tijdens de ZaMiKo’s en WiCo's is het dan ook mogelijk dat er niet-leden via de AH-actie mee zullen spelen. Heeft u golfende vrienden of familie die kennis willen maken met onze golfclub?
Spaar dan mee en speel gezellig samen!

 

Hieronder het verslag van een enthousiaste deelneemster aan de ZaMiKo:

 

Zamiko klinkt als de naam van een Japanse Geisha, maar niets is minder waar.
Zamiko is gewoon de afkorting van “Zaterdag Middag Kort”.

Het idee leefde om ook in de zomer in het weekend in wedstrijdverband te spelen en daarom is het concept bedacht voor de Zaterdagmiddag.
De wedstrijd vindt een aantal keer in de maand plaats vanaf 15.30 uur, naar gelang de wedstrijdagenda dit toe laat en is heel toegankelijk, met de mogelijkheid van inloop tot op het laatste moment. Een extra flight wordt geregeld waar je bij staat.

Als het mooi weer is, is het echt genieten, dan verzamelen we ons na het spelen op het mooie terras, en anders zet kok Harry een lange tafel in het restaurant.
Iedereen zoekt een plekje met haar of zijn flightgenoten.

Dan zijn de sterke verhalen niet van de lucht: als die mooi verre bal niet zo was afgezwaaid dan ……of die putt leek er toch echt in te gaan, ik telde hem al.
“Zaterdag Middag Kort” is qualifying, alle resultaten worden ingevoerd. Dus op deze wijze kan je ook je handicap verbeteren.

Maar veel deelnemers doen het daar niet in de eerste plaats voor. Kok Harry doet elke keer weer zijn uiterste best ons te verrassen met de meest heerlijke hapjes, die keer op keer rond gaan. Waar vind je dat voor 2 Euro inleggeld? Het blijft uniek.

Misschien dat Harry ook eens een hapje bedenkt waar we tijdens de Zamiko, eetstokjes bij nodig hebben.

Dus allemaal veel plezier en gezelligheid!


Uw trouwe deelneemster
Ronica