Vossen11Op 24 september en enigszins in de mist startten de vossen, Emmy Smidts en John Flanagan, de vossenjacht om de par van de holes te bepalen. Langzamerhand werd het zonniger en de jacht kon worden ingezet. De 33 deelnemers probeerden de vossen te verslaan in de 18 holes wedstrijd. Het was iedere keer een verrassing wat de par van de hole zou zijn.

De vossen hadden hier en daar nog een vossenstreek geleverd (hole 1 met een ? en de scorebordjes op hole 4 en hole 5 omgewisseld. De behaalde stableford punten bleven daarom een verrassing tot binnenkomst en er werd druk gerekend door de deelnemers.

Daarna werden de kaarten door de commissie nagekeken en door de vossenstreken was er soms een noodzakelijke herberekening nodig.

 

De uitslag voor de categorieën dames en heren was:
1 prijs (grote vos): Bertine Beckman, Ad Koopman;
2e prijs (zilvervos): Nine Baron, Barry v.d. Veen;
3e prijs (kleine vos): Marian Kout, Jaap Muts.

 

De neary op hole 4 was voor Bob de Vries en op hole 6 voor Joke Mars.
De longest op hole 5 was voor de "fox" en daarna Ron Hölzel en op hole 7 voor Edith Arissen.

 

Er zijn 15 Birdies geslagen en 2 Eagles. Barry van der Veen was de onbetwiste birdiekampioen met 7 birdies en een Eagle.

Na het uitreiken van de grote en kleine vogels werden de vossen met een fles wijn bedankt voor hun inzet en konden allen terugkijken op een geslaagde jacht.

 

De wedstrijdcommissie vossenjacht

 

Vossen12

 Vossen13