IMG 0160Het zomer golfseizoen is helaas afgelopen en werd weer in stijl afgesloten met de sluitingswedstrijd, georganiseerd en gesponsord door de exploitant de Gebr. Jonk. De wedstrijdleiding was in handen van Jan de Vries en Peter Stiphout.
Als wedstrijdvorm was gekozen voor Texas Scramble over 18 holes en 28 spelers hadden zich aangemeld om, ondanks de slechte weersverwachting, in teamverband te proberen een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Alle soorten weer kwamen voorbij: felle zon, stevige wind, flinke regenbuien (zelfs het woord hagel is gevallen) en als beloning een prachtige regenboog!
Maar met dit alles bleef het belangrijk om de focus te houden ondanks alle afleiding (regenjas aan/uit, paraplu uitklappen/inklappen).

 

Na alle beproevingen was het heerlijk om bij binnenkomst in het restaurant onder het genot van een drankje door te warmen, het eigen resultaat te bespreken en in spanning te wachten op de einduitslag:

 

1e plaats team: Barry van der Veen, Rene Witteveen en Piet Simmers
2e plaats team: Frenk Saarloos, Nine Baron en Koos en André van der Woude
3e plaats team: John Flanagan, Rick Teunissen en Karin Streefkerk

 

En er zijn 12 Birdies geslagen!!

 

Na de prijsuitreiking (o.a. cadeaubonnen, wijn, sleeves ballen, ballenkaarten) kon iedereen zich tegoed doen aan het overheerlijke buffet van Chef Harry en kan het winterseizoen weer van start gaan!

 

De wedstrijdcommissie

 

IMG 0158