modellen modeshow

Op woensdag 22 maart jl. organiseerde Kavel II Golfshop alweer voor de 3e keer een modeshow. Tijdens dit jaarlijkse, succesvolle evenement werd de nieuwe voorjaarscollectie van golfkleding & golfschoenen gepresenteerd.

 

Een groep van 32 zeer enthousiaste deelneemsters begon de dag met 9 holes golf (uitslag zie onder), daarna een 4 gangen tapaslunch en aansluitend volgde de modeshow. De dames waren weer zo enthousiast dat een vervolg niet kan uitblijven, aldus Jeffrey & Sharon, organisatie van de modeshow.

 

Diverse merken lieten hun nieuwste collectie kleding zien, gepresenteerd door modellen (leden) van Kavel II Golfclub. Ook dit jaar werd er naast de dameskleding ook herenkleding gepresenteerd. Wij merken dat de dames het leuk vinden om een hip golfsetje voor hun man uit te zoeken, zegt Sharon, vandaar de toevoeging.
Net als bij de ‘reguliere mode’, zien we dit jaar veel prints, bloemen en vrolijke kleuren op de golfbaan. Het kleurt de golfbaan en dat is zeker leuk.

 

Ook dit jaar gingen alle ruim 40 deelneemsters naar huis met een goed gevulde goodiebag. Deze goodiebag is mogelijk gemaakt door de Kavel II Golfshop en de vele sponsoren.
Voor een uitgebreid verslag van Sharon over deze dag lees meer

 

De uitslag van de 9-holes dameswedstrijd, voorafgaand aan de modeshow, was als volgt:

               1.  Joke Scheele
               2. Marian Kout
               3. Anneke Wijker

 

Er werd slechts één birdie geslagen en wel door Marian Kout.

De cadeaubonnen voor de winnaressen zijn gesponsord door Jeffrey & Sharon waarvoor hartelijk dank!

 

collage modeshow 1

 collage modeshow 2