winnaar WiCo

Op wat leek als de koudste dag van het jaar was op 17 maart de slotdag van de wintercompetitie.

De deelnemers hebben, ondanks alle kou en regen, de hele winter doorgespeeld en ook het gure weer heeft vandaag de deelnemers niet weerhouden om te komen spelen en te genieten van het heerlijke slotbuffet van Chef Harry.

Er is op 18 zaterdagen gespeeld en gemiddeld deden er 23 deelnemers mee! Door het (on)weer is een wedstrijd gestaakt en zijn er 3 helemaal afgelast.

Gedurende de WiCo zijn in totaal 66 birdies geslagen en zelfs een eagle. Weliswaar met wintergreens maar toch!

De WiCo-commissie kijkt uit naar de zomer maar met in het achterhoofd dat na de zomer de wintercompetitie 2018-2019 weer van start zal gaan!

 

Onderstaand het verslag van Guus Wilcke, een nieuw en enthousiast lid en één van de kampioenen.

 

Mijn eerste wedstrijden als nieuw lid bij golfclub Kavel II. En dat dankzij Sandra, mijn vrouw, die mij lid heeft gemaakt van deze mooie golfvereniging als verjaardagscadeautje. De eerste twee WICO’s kon ik nog niet meedoen. Dus met een achterstand begonnen.
Een slechte start maar langzamerhand werd mijn spel beter. Dus ook meer punten, misschien wel dankzij de wintergreens en wintertees. Maar dat voordeel zouden alle spelers moeten hebben. Alleen gaat mijn handicap er niet mee naar beneden. En daar doe ik het toch ook voor.

Tijdens en na de wedstrijden veel nieuwe spelers ontmoet. Allemaal ontzettend vriendelijk. Het was elke keer een beetje thuiskomen in het clubhuis. Een goede klik met Gordon McKerrow. Zo goed zelfs dat ik hem gevraagd heb voor de team matchplay laddercompetitie. Ik heb er nu al zin in.
Uiteindelijk was ik niet meer in te halen en was de eerste plaats voor mij. Een mooie kadobon als prijs wordt zeer gewaardeerd.

Ook wil ik de organisatoren bedanken voor hun tijd en energie die zij erin steken. Top geregeld.
Ik ga met goede moed de zaterdagmiddag kort en de donderdagavond competitie in. Nu maar hopen dat het snel warmer weer wordt want daar zijn we wel aan toe.
Tot de volgende wedstrijd.
Met vriendelijke groet, Guus Wilcke

collage slot WiCo