Paasgeel1Tweede paasdag ‘s ochtends. Het regende niet hard maar wel gestaag. Maar allen die zich hadden ingeschreven, op een paar afmeldingen wegens ziekte na, meldden zich vol goede moed in regenkleding aan de start voor de Paaswedstrijd.

De wedstrijdleiding was in handen van René Witteveen en Wim Maas. Na de uitleg over de wedstrijdvorm en regels konden de teams de baan in.

Onderweg waren er ook nog de nieuwe bewoners van de vijver te bewonderen. Zelfs drie verschillende nesten!

Na afloop bleek dat de deelnemende teams aan elkaar gewaagd waren. Na uitreiking van de paaswedstrijdprijzen, bestaande uit cadeaubonnen, fleurige paasstukken en paashazen, konden we terugkijken op een geslaagde wedstrijd gevolgd door een heerlijke paasbrunch.

 

Onderstaand het verslag van Janny Fruitier en Joke Simmers die onderdeel waren van het winnende team!

 

Het Paastoernooi 2018 met de wedstrijd Texas Scramble is ondanks het mindere weer, gezellig verlopen.

De winnaar was team #1 dat bestond uit René Witteveen, Wim Maas en wij dus, Janny Fruitier en Joke Simmers.

Ons team heeft door zijn gezellig, goed en tactisch samenspel dit resultaat kunnen bereiken. Voor mij (Joke) was het een hele verrassing dat we eerste zijn geworden, hoewel achteraf bekeken het toch eigenlijk niet anders kon met zulke kanjers.
Er waren 6 teams die 21 punten hadden en die dus voor de 2e en 3e prijs in aanmerking kwamen. Dat is door loting opgelost.

2e prijs Team #4: John Huiberts, Fred Baar, Edith Arissen en Marian Kout
3e prijs Team #3: Emmy Smidts, Ruud Baron en Peter Stiphout.

Na de prijsuitreiking en de groepsfoto’s mocht onze tafel als eerste naar het brunchbuffet, dat weer uitmuntend was verzorgd door Chef Harry met zijn medewerkers, om uit al dat heerlijks een of meer bordjes te vullen.
René en Wim, ook nog eens de organisators van dit gezellige gebeuren, hartelijk dank!!!!!
Joke en Janny

              Zwaan 3