etiquette poster2Op dinsdagavond 17 april a.s. gaat de Handicapavond weer van start.

Op deze avond wordt er een 9-holes wedstrijd gespeeld en is in principe bedoeld voor de beginnende golfer (vanaf hcp. 54) om; kennis te maken met de andere leden, ervaring op te doen, vertrouwd te raken met het spelen van een wedstrijd, de regels te leren toepassen en natuurlijk met het doel om de handicap te gaan verlagen.

 

Omdat deze gezellige wedstrijd ook zeer gewild is bij de gevorderde golfers kunnen ook zij meedoen aan deze avond (indien er plaats is, hoge handicappers gaan voor). Er wordt dan een mix gemaakt van “hoge” en “lage” handicappers. Spelenderwijs kunnen er dan nog wat tips en uitleg gegeven worden. Na de wedstrijd worden er nog een paar regelvragen behandeld en als slot volgt de uitslag van de dag.

 

Het is een wedstrijd in competitieverband met een prijsuitreiking aan het eind van het seizoen.
Om het eerlijk te houden worden de uitslagen voor deze competitie gesplitst in 2 categorieen: hcp. 35.5 – 54 en 0.0 – 35.4.

 

Wilt u meedoen? Inschrijven voor deze wedstrijd geschiedt via het online golfsystem (O.G.S.)

Bij het inschrijven kunt u de voorkeur “vroeg of laat” aangeven en of u gebruik wilt maken van de handicart.
Er zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de aangegeven voorkeuren.

 

De starttijden zijn: 17 april t/m 8 mei van 17:00 tot 18:30 uur
                                   15 mei t/m 11 september van 17:30 tot 19:00 uur

 

Voor meer informatie (of hulp bij het inschrijven) kunt u zich richten tot de commissie handicapavond (zie lijst met contactgegevens van de commissie op deze website)

 

De Handicapavond commissie