HC hoofdfotoEen mooie zonnige dag, 48 deelnemers, waaronder 6 gastspelers, golfen voor de Stichting Handicart ten behoeve van de handicarts van Kavel II, met een geweldige opbrengst van € 961,--. Dit bedrag werd door één van de leden afgerond tot

                                                                    € 1.000,--

 

Het bedrag werd bijeengebracht door inleggeld, aankoop mulligans, donaties en, altijd een succes, het ballen raden! Er werd druk gerekend maar er was één winnaar die het juiste aantal van 481 had geraden. Jeannette van Dijk mag een gratis les nemen bij onze Pro Jeffrey Meijer.

 

Dankzij de vele sponsoren waren er veel mooie prijzen.
Vanaf deze plaats dank aan alle sponsoren die dit alles mogelijk hebben gemaakt:
Restaurant Oudejans De Rijp, Kaasboerderij Groot Middenbeemster, Bakkerij Limmen Purmerend, Slagerij Vlees en Zo WC Weidevenne Purmerend, Vishandel Sier en Jonk Koemarkt Purmerend, Biercafé De Bontekoe Koemarkt Purmerend, Vivant Boekhandel van Oostrom WC Makado Purmerend, Golfclub Kavel II, Golfshop Kavel II, Golfschool Kavel II Jeffrey Meijer, Golfbaan Kavel II, Kavel II Eten en Drinken en de Stichting Handicart. En natuurlijk ook alle deelnemers, Tiny Kenter, Maudy en Wim Maas, Arnold van der Ven en Joop van Vuure.

 

De spelers Jaap Muts en Ad Koopman zullen Kavel II vertegenwoordigen bij de regionale handicartwedstrijd!
Als consul van de Stichting Handicart, bedank ik iedereen voor zijn bijdrage en aanwezigheid op deze dag, het geeft een goed gevoel dat veel leden en niet leden de Stichting Handicart ondersteunen. Hierdoor is het mogelijk dat mindervalide golfers op deze golfbaan gebruik kunnen blijven maken van de handicarts.

Verder wil ik graag Jeannette van Dijk, Els Stiphout, Peter Stiphout, Marian de Vries en Jaap Muts (de fotograaf) bedanken voor hun inzet, hierdoor is deze dag in alle opzichten geslaagd te noemen.
Jan de Vries, Handicart Consul Golfclub Kavel II Beemster

 

Voor het verslag van de winnaar van deze wedstrijd klik hier

 

HC 1

HC 2

HC 3

HC 4