oranje tees en ballenMet een groot aantal deelnemers is op 26 augustus gestreden om de Par 3 Clubkampioenschappen 2018 (twee categorieën). Er waren 42 deelnemers en met een beetje passen en meten kon iedereen die zich had aangemeld meespelen. Na de weersomslag waren er twijfels over het weer maar zondag was het prima golfweer, alleen de laatste flights die rond 18:00 binnen kwamen hebben een paar druppeltjes regen gehad. De wedstrijdleiding was in handen van Marianne Ceulen en Peter Stiphout. Na bestudering van de uitgereikte wedstrijdkaarten en de meegekregen slagen (zo weinig maar?) was het nog even een puzzel om de meegekregen slagen te verdelen (alle stroke-indexen zijn anders vanaf de oranje Tees).

 

Het korte werk…daar kwam het op aan en bleek soms toch lastiger dan gedacht en uit de uitslag blijkt dat de dames daar toch iets beter in zijn!
Na controle van de door de spelers op de zuil ingevoerde kaarten bleek dat zoals al verwacht er veel Birdies werden geslagen. In totaal konden er 21 Birdies worden uitgereikt.
De wedstrijd was onderverdeeld in 2 Handicap categorieën en de uitslag was:

 

Categorie 30.1 - 54

1. Saskia van der Ven
2. Gerdie Oldenburg
3. Piet Simmers

 

Categorie 0.0 - 30.0

1. Simone Snijder
2. Lydie Kerkvliet
3. Adri Heijt

 

We kunnen weer terugkijken op een geslaagd kampioenschap!

De wedstrijdcommissie

 

winnaars par 3 2018

coll. par3. 1

coll. par3. 2

coll. par3. 3