Marianne met de vossenOp een prachtige najaarszondag en met 44 jagers kon de jacht op de vossen worden geopend. De vossen Emmy Smidts en Daniël Björk, herkenbaar aan hun staart, startten om 13:00 uur om de par van de baan te bepalen. De ondersteunende techniek (ja ook de moderne vos maakt daar gebruik van) liet een van de vossen in de steek, waardoor er kansen lagen voor de jagers op mooie scores!


Bij binnenkomst moest er druk worden gerekend door de jagers omdat de vossen door de baan streken hadden geleverd waardoor de definitieve par pas bij binnenkomst bekend werd.
De wedstrijdleiding was in handen van Marianne Ceulen en Peter Stiphout die alle kaarten narekenden en de bijzondere scores aantekenden.


De uitslag voor de categorieën dames en heren was:
1e prijs (headcover vos): Nine Baron, Robert Franke;
2e prijs (middelgrote vos): Jeannette van Dijk, Wil de Hoogd;
3e prijs (kleine vos): Ankie Kullick, Ron Hölzel.

 coll.vossenjacht 1

 

De neary op hole 4 was voor Kyllian Spee en op hole 6 voor Simone Snijder. De longest op hole 5 was voor Ron Hölzel en op hole 7 voor Nine Baron.
Er zijn in totaal 13 birdies geslagen en 2 eagles!


Voor de totale uitslag klik hier


Nadat de vossen werden bedankt met een fles wijn en vossenstaart voor hun inzet en alle grote en kleine vossen, birdies en ballen hun nieuwe eigenaar hadden gevonden, konden we allen terugkijken op een geslaagde jacht.

 

De wedstrijdcommissie vossenjacht

 

coll.vossenjacht 2

 

coll.vossenjacht 3